Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Ontvang een free gift bij elke bestelling.

Privacy policy

Privacyverklaring

In deze privacyverklaring vind je onze gegevens, lees je wat persoonsgegevens zijn, wat onder verwerking van persoonsgegevens wordt verstaan, voor welke doeleinden wij je persoonsgegevens verwerken, wat je rechten zijn, wat we doen om ervoor te zorgen dat je persoonsgegevens veilig worden verwerkt en hoe lang je persoonsgegevens bewaard worden. Deze privacyverklaring is van toepassing als je onze website (www.oolabooshop.com) bezoekt, een bestelling plaatst of een overeenkomst sluit.

 

Onze gegevens

Oolaboo B.V.

Zonnehorst 19

7207BT Zutphen

 

Telefoonnummer: 0575509900

KvK-nummer: 53047796

 

www.oolaboo.com

hello@oolaboo.com

 

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over jou en waarmee je rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent.

 

Verwerking persoonsgegevens

Onder verwerking van persoonsgegevens verstaan we: het verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van doorzending, verspreiding of enige andere vorm van terbeschikkingstelling, samenbrengen, met elkaar in verband brengen, alsmede het afschermen, uitwissen of vernietigen van je persoonsgegevens.

 

Doeleinden

Je persoonsgegevens verwerken we voor de volgende doeleinden: zodat wij contact met je kunnen opnemen, voor de bestelprocedure, voor het opstellen van offertes en overeenkomsten, zodat wij je op de hoogte kunnen stellen van wijzigingen van onze diensten of producten, zodat wij onze producten of diensten bij je af kunnen leveren, om nieuwsbrieven te versturen als je daar toestemming voor gegeven hebt, voor algemene of gerichte aanbiedingen, voor je account op onze website, om reviews te plaatsen. Wij verwerken alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor deze doeleinden.

 

Je persoonsgegevens verwerken we daarnaast om wettelijke verplichtingen na te komen, onze dienstverlening te verbeteren, klachten in behandeling te nemen en fraude te voorkomen. We verkopen je persoonsgegevens nooit door aan derden. Wij stellen geen profielen van je op en nemen geen geautomatiseerde beslissingen die aanzienlijke gevolgen voor je kunnen hebben. Om zorg te dragen voor je persoonsgegevens sluiten wij met bedrijven een verwerkersovereenkomst indien die bedrijven je gegevens verwerken in onze opdracht.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Om de doeleinden uit te voeren verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Bankrekeningnummer

 

Cookies en hun Doeleinden

1. Functionaliteit: Cookies voor functionaliteit zorgen ervoor dat gebruikers met een service of site kunnen interageren om toegang te krijgen tot functies die essentieel zijn voor die service. Onder deze essentiële functies vallen voorkeuren zoals de taalkeuze van de gebruiker, productoptimalisaties die helpen bij het onderhouden en verbeteren van een service, en het behouden van informatie gerelateerd aan een gebruikerssessie, zoals de inhoud van een winkelwagentje.

2. Beveiliging: Cookies voor beveiliging authenticeren gebruikers, voorkomen fraude en beschermen gebruikers tijdens hun interactie met een service.

3. Analyse: Cookies voor analyse helpen bij het verzamelen van gegevens waardoor diensten kunnen begrijpen hoe gebruikers interageren met een bepaalde service. Deze inzichten stellen diensten in staat zowel de inhoud te verbeteren als betere functies te ontwikkelen die de gebruikerservaring verbeteren.

4. Adverteren: Google gebruikt cookies voor advertentiedoeleinden, waaronder het weergeven en renderen van advertenties, het personaliseren van advertenties (afhankelijk van uw advertentie-instellingen op g.co/adsettings), het beperken van het aantal keren dat een advertentie aan een gebruiker wordt getoond, het dempen van advertenties die u hebt gekozen om niet meer te zien en het meten van de effectiviteit van advertenties.
Lees hier hoe Google gegevens gebruikt.

Toestemming en Informeren van Gebruikers
Het is belangrijk voor ons om transparant te zijn over het gebruik van cookies. Wij willen u hierbij informeren dat wij cookies kunnen delen met derden om namens ons advertentiemetingen uit te voeren. In rechtsgebieden waar dit wettelijk vereist is, zullen we altijd uw toestemming vragen voordat we dergelijke cookies delen of gebruiken. Als u vragen heeft over hoe wij cookies gebruiken of als u uw toestemming wilt intrekken, neem dan contact met ons op via hello@oolaboo.com of telefoonnummer 0575-509900.

 

Je hebt ook rechten

Wil je weten welke persoonsgegevens wij hebben verwerkt? Stuur dan een e-mail naar hello@oolaboo.com met het verzoek tot inzage in je gegevens. Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek.

 

Zijn je persoonsgegevens onjuist, onvolledig, niet ter zake dienend voor de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt of op andere wijze in strijd met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) of andere wetgeving? Dan heb je recht op correctie van je persoonsgegevens. Correctie houdt in verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming van je persoonsgegevens. Daarnaast heb je het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens, het recht om minder gegevens te laten verwerken, het recht om toestemming die je hebt gegeven in te trekken en het recht op dataportabiliteit. Stuur je verzoek naar hello@oolaboo.com. Of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer: 0575-509900. Uiterlijk binnen vier weken krijg je een reactie op het verzoek. Wij willen je ook wijzen op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.  

 

Veiligheid

Persoonsgegevens zijn persoonlijk en moeten persoonlijk blijven. Wij vinden het net zo belangrijk als jij dat je persoonsgegevens niet op straat terecht komen of onrechtmatig worden verwerkt. Daarom passen wij alle mogelijke technische en organisatorische maatregelen toe om je persoonsgegevens veilig te verwerken. Om je persoonsgegevens te beveiligen gebruiken wij beveiligingssoftware zoals een virusscanner en firewall, wachtwoorden voor elektronische systemen, een beveiligde internetverbinding en back-ups.

 

Bewaring persoonsgegevens

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk voor de uitvoering van de doeleinden. Indien er wettelijke voorschriften van toepassing zijn op de bewaring dan worden de persoonsgegevens niet langer bewaard dan wettelijk voorgeschreven.

 

©EenvoudigRecht.nl

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.